به گزارش نبض نیوز، پنل “الزامات فنی مهندسی در تاسیسات ساختمان” با حضور علیرضا غالب معاون فنی مهندسی تالیپارک و علی ساروخانی مدیرعامل شرکت تدابیر پمپ وینا برگزار شد.
ضرورت شبکهسازی تولیدکنندگان و انبوهسازان بهمنظور بهرهگیری از تکنولوژیهای نوین
به گزارش نبض نیوز، علیرضا غالب معاون فنی مهندسی تالیپارک در پنل “الزامات فنی مهندسی در تاسیسات ساختمان”با اشاره به فعالیت هلدینگ تالیپارک اظهار داشت: زنجیرهای داریم که از طراحی شروع می شود تا اجرا و در دپارتمان معاونت فنی مهندسی نگاشت اف اس و زیرمحاسبات را آماده میکنیم، وقتی طرح توجیه شد اخذ جواز و وندولیست و غیره آماده میشود.
وی در مورد اساس انتخاب وندورلیست افزود: با توجه به روابط پایدار با مجریان و اینکه بهره بردار هم هستیم، کیفیت متریال، پایداری و دوام آن مهم است، همچنین بر اساس نقاطی که ساخت و ساز انجام میشود، توجیه اقتصادی اهمیت دارد و در مورد تاسیسات، سیوینگ انرژی و سیستمهای هوشمند اولویت دارد.
معاون فنی مهندسی تالیپارک در مورد طراحی یکپارچه بیان کرد: دپارتمان طراحی تالیپارک بیم بیس است و مدعی پیشرو بودن هستیم، طراحی را تحت نرمافزار رویت در فضای بیم اجرا میکنیم و نسبت طراحی به اجرا شبیه پروژههای روز دنیا است که وقتی طراحی تمام شد اجرا شروع شود تا دوبارهکاری صورت نگیرد.
غالب سپس با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاهها گفت: تالی پارک گروه انبوهساز است و تمایل داریم بر اساس تکنولوژیهای روز حرکت کنیم، از اینرو در نمایشگاهها حضور و مراودات خوب داریم تا شبکهسازی کرده و سیستمها را به روز کنیم.
مدیریت مصرف انرژی با استفاده از پمپهای کممصرف هوشمند
در ادامه این پنل علی ساروخانی مدیرعامل شرکت تدابیر وینا اظهار داشت: سالهای گذشته با توجه به محدودیتهای تحریمی کشور توانستیم با مشارکت سوپرپایپ با تولید پمپهای بسیار کوچک و نسبتا بزرگ پاسخگوی نیاز بازار باشیم.
وی بیان کرد: خوشبختانه ما اولین شرکت در خاورمیانه هستیم که اقدام به تولید پمپهای کممصرف هوشمند کردهایم. این پمپها با ویژگی گردش آبی که دارند میتوانند برحسب نیاز با متناسبسازی دور گردش آب، مصرف انرژی را مدیریت کنند.
مدیرعامل شرکت تدابیر وینا با اشاره به تفاوت پمپها و چگونگی انتخاب این پمپها گفت: بحث تاسیسات طی سالهای گذشته در کشور مظلوم واقع شده بود که خوشبختانه اخیرا با سختگیریهای مسکن، راه و شهرسازی و نظام مهندسی، نگاه ویژهای به تاسیسات شده است..
ساروخانی سپس با اشاره به نقش آموزش تصریح کرد: با توجه به اینکه ۲۰ درصد انرژی دنیا توسط پمپها مصرف میشود، سعی داریم فارغ از تولیدکننده بودن، موضوع آموزش به مهندسان مشاور را هم در دستورکار قرار دهیم تا بتوانیم کمکی به بهینهسازی انرژی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: مهندسی ساختمان و تاسیسات به عنوان قلب ساختمان، برای اینکه به درستی مورد استفاده قرار گیرد باید تعامل مناسبی بین سه جز طراحی و مهندسی کار، مصالح ساختمانی و اجرا آن شکل بگیرد که اگر به درستی عمل کنند قطعا میتوان برند قوی را ایجاد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید