×
×

طراحی‌ بهینه سیستم‌های گرمایش و سرمایش و هیدرونیک

  • کد نوشته: 1056
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
  • 25 بازدید
  • ۰
  • به گزارش نبض نیوز؛ پنل “طراحی‌ بهینه سیستم‌های گرمایش و سرمایش و هیدرونیک” با حضور هوفر اسماعیلی مدیرعامل شرکت‌ پایا طرح نوین، بهروز نوری مشاور تاسیسات و کاوه عظیمی مسئول مطالعات فنی سوپرپایپ برگزار شد. لزوم تعامل معماران با مهندسین تاسیسات به گزارش نبض نیوز؛ هوفر اسماعیلی مدیرعامل شرکت‌ پایا طرح نوین در پنل “طراحی‌ […]

    طراحی‌ بهینه سیستم‌های گرمایش و سرمایش و هیدرونیک
  • به گزارش نبض نیوز؛ پنل “طراحی‌ بهینه سیستم‌های گرمایش و سرمایش و هیدرونیک” با حضور هوفر اسماعیلی مدیرعامل شرکت‌ پایا طرح نوین، بهروز نوری مشاور تاسیسات و کاوه عظیمی مسئول مطالعات فنی سوپرپایپ برگزار شد.

    لزوم تعامل معماران با مهندسین تاسیسات

    به گزارش نبض نیوز؛ هوفر اسماعیلی مدیرعامل شرکت‌ پایا طرح نوین در پنل “طراحی‌ بهینه سیستم های گرمایش و سرمایش و هیدرونیک” اظهار داشت: بهینه بودن دو بخش دارد یکی اینکه شرایط مطلوب و آرامش را تامین کند و موضوع دیگر استفاده بهینه از انرژی می‌باشد که هر دو وجه اهمیت دارد.

    وی ادامه داد: این روزها سیستم گرمایشی که در صنعت تاسیسات استفاده می‌شود، دیگ‌های چگالشی است که درصدی گرما بالا می‌رود و ۱۱ درصد بازیافت انرژی دارد و برای صرفه‌جویی در مصرف گاز از پمپ استفاده می‌شود؛ در حالی که پمپ در طول ۲۴ ساعت کار می‌کند، از اینرو مصرف برق بیشتر از صرفه‌جویی گاز در دیگ‌های چگالشی است. برای رفع این مشکل باید پمپ های دیگ‌های چگالشی دور متغیره باشد و اختلاف دمای ۴۰ درجه حفظ شود تا با تغییرات گرمایی دبی تغییر کند.

    مدیرعامل شرکت‌ پایا طرح نوین عنوان کرد: تعامل معمار با مهندسین تاسیسات مهم است، معماران دید انرژی ندارند و مهندسان تاسیسات بیشتر این مسئولیت را دارند؛ در همین راستا ذخیره‌سازی انرژی در دنیا اهمیت دارد.

    اسماعیلی سپس گفت: شرایط پروژه‌ها متفاوت است و باید بر حسب پروژه سیستم های سرمایشی و گرمایش در نظر گرفته شود و برای هر پروژه تعریف خاص خودش را داشته باشیم‌.

    نقش تعیین‌کننده‌ای معماران در افزایش راندمان تاسیسات ساختمانی

    در ادامه این پنل بهروز نوری مشاور تاسیسات با اشاره به چگونگی طراحی سیستم‌های بهینه انرژی اظهار داشت: در پروژه‌های ساختمانی معمار نقش تعیین کننده‌ای برای رسیدن به اهداف مدنظر کارفرما دارد.

    وی با اشاره به شعار کلیدی معماران تحت عنوان “معماری و اقلیم” تصریح کرد: در گذشته معماران براساس شرایط اقلیمی پروژه را پیش می‌بردند اما امروزه به واسطه توسعه تکنولوژی، معماران موضوع اقلیم را فراموش کرده‌اند و به این خاطر که ماهیت خلق شده را ثبت کنند پا را فراتر از اقلیم می‌گذارند.

    مشاور تاسیسات گفت: برای هر پروژه ابزارهایی خاص آن پروژه وجود دارد، هدف در هر پروژه‌ای توسط معماران آن پروژه تعریف می‌شود اگر معمار از ابتدا به این موضوع اهمیت دهد می‌توان فرآیند اجرا را با موفقیت پشت‌سر گذاشت.

    نوری بیان کرد: امروزه در صنعت نه تنها هر کاری امکانپذیر است، بلکه برای هر موضوعی می‌توان پیش‌بینی‌های لازم را داشت. منتهی شرایط جغرافیایی ایجاب می‌کند در استفاده از هر سیستمی، ابتدا به نحوه خدمات و راهبری آن فکر کنیم، موفقیت پروژه‌ها پس از طراحی و اجرا در گِرو دریافت خدمات مناسب است.

    وی سپس خاطرنشان کرد: طراحان باید کیفیت و میزان راندمان تجهیزات را در شرایط مختلف جغرافیایی و همچنین نوع و میزان بهره‌وری آن‌ها مورد بررسی قرار دهد، لذا امید است بتوان با بومی‌سازی فناوری‌های نوین، تجهیزات و تاسیسات ساختمانی را متناسب با هر پروژه‌ای مدنظر قرار داد.

    سوپرپایپ کَد ۵ زمینه تعامل معماران و مهندسان تاسیسات را هموارتر می‌کند

    کاوه عظیمی مسئول مطالعات فنی سوپرپایپ اظهار داشت: سیستم‌های گرمایش و سرمایشی باید شرایط آسایش و آرامش را به وجود بیاورد. انتخاب سیستم مناسب و اجرای درست آن اهمیت دارد.

    وی ادامه داد: تلاش ما در سوپرپایپ این بوده تا محصولات باکیفیت تولید کنیم، همچنین در زمینه  آموزش مجریان ورود داشته باشیم، ضمن اینکه نرم‌افزار سوپرپایپ کَد ۵ نیز به طراحان تاسیسات کمک می‌کند تا طراحی دقیق‌تر پیش برود.

    مسئول مطالعات فنی سوپرپایپ خاطرنشان کرد: سیستم‌ها و تکنولوژی‌های نوین وارد کشور می‌شود ولی برای طراحی بهینه باید اصول اولیه را داشته و اعمال کنیم، سوپرپایپ با توجه به تخصص خود درصدد جبران کمبود بازار تاسیسات است، در این راستا نرم‌افزار سوپرپایپ کَد ۵ زمینه برای تعامل معماران و مهندسان تاسیسات را هموارتر می‌کند.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *