به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب، رضا امیری مدیر کنترل کیفیت شرکت تکتازان فولاد خاورمیانه در پنل “سازههای فولادی و گسترش صادرات” با اشاره به زمینه فعالیت شرکت تکتازان فولاد خاورمیانه اظهار داشت: این شرکت در حوزه تولید ورقهای ساختمانی و صنعتی از ۸ تا ۳۰ میلمتری است که اولین تولید از اسفند ۱۴۰۲ آغاز و در ۱۴۰۳ توانستیم به حد نهایی تولید دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به موضوع ناترازی انرژی و تاثیر آن بر صنایع بیان کرد: بحث قطعی برق در سالهای گذشته صرفاً در تابستان بود اما امسال که متاسفانه هم در تابستان و هم در زمستان شاهد قطعی برق هستیم، با چالشهای زیادی در تولید ورق روبه رو هستیم.
مدیر کنترل کیفیت شرکت تکتازان فولاد خاورمیانه ادامه داد: عمده تجهیزات تولید ورق ما نیازمند برق هستند که قطعی مکرر برق سبب برهم خوردن برنامهریزیها شده است، ما در حال حاضر توان تولید ۱۰۰۰ ورق در روز را داریم که در شرایط قطعی برق و تولید روزانه به ۵۰۰ ورق میرسد که در شرایط قطعی گاز بسیار پایینتر هم خواهد بود، علاوه بر این به دلیل قطعی گاز و عدم کارکرد کورهها، آسیب جدی به کورهها نیز وارد میشود.
امیری گفت: در حال حاضر شرکت یکی از برنامههای ما توسعه بازارهای خارجی است و امیدواریم با برطرف شدن مشکل برق همچون ایجاد نیروگاههای جدید و تامین برق جدید بتوان راه ارتباطی مناسبی را با طرفهای خارجی برقرار کرد.
وی خاطرنشان کرد: شرکتهای تولیدی فولاد بسیاری در کشور در حوزه صادرات فعال هستند و شرکت ما نیز آزمایشهای پیشرفتهای دارد و براساس تستهای روی محصول برای مشتریان گواهینامه صادر میکند و اگر مشتری هر شاخصی از کیفیت را مدنظر داشته باشد ما براساس آن شاخص، محصول تولید و گواهینامه صادر میکنیم.
بازارهای منطقهای و آفریقایی بازار هدف سازههای فولادی است
حسین سنایی قائم مقام کامسی اظهار داشت: به عنوان تعاونی تامین نیاز سازههای فولادی متشکل از ۶۰ شرکت هستیم که شرکت تکتازان مواد اولیه ما را تامین میکند و برای توسعه بازار به نوعی همکاری و همیاری می کنیم تا بازار فروش ایجاد شود.
وی ادامه داد: حوزه داخلی با توجه به تورم، رکود و بحران سرمایه گذاری بازار مناسبی برای ۶۰ کارخانه ما نیست و بازارهای خارجی را با محوریت بازارهای منطقهای و بعد بازارهای آفریقایی هدف قرار دادیم؛ در این راستا مرکز ایران و الجزایر را با مجوز سازمان تجارت ایجاد کردیم و آمادگی داریم با گرفتن سفارشات و بازاریابی مناسب برای سازههای فولادی اقدام کنیم.
قائم مقام کامسی خاطرنشان کرد: الجزایر چون در حال توسعه است و بالغ بر ۲۵۰ هزار میلیارد درآمد نفتی دارد بازار مناسبی است و امید داریم با توسعه بازارهای آفریقا بتوانیم بازار خوبی برای شرکتهای فولادی ایجاد کنیم.
سنایی سپس در مورد مشکلات برندسازی در سطح بینالمللی گفت: یک سری مشکلات مربوط به کلان اقتصادی کشور است که از حیطه ما خارج میباشد و در این مورد ناترازی انرژی آسیبهای مختلفی به اقتصاد کشور وارد میکند که مسئله حکمرانی است و به برندینگ صنعت فولاد ضربه میزند چنانچه در گذشته سهم ما از باران جهانی فولاد ۱.۵ درصد بوده ولی اکنون به کمتر از نیم درصد رسیده و در منطقه ترکیه جایگزین ما شده، عراق و حتی افغانستان در برخی موارد جایگزین ما میشوند.
شایان ذکر است دومین نمایشگاه بینالمللی سازههای فولادی و صنایع ماشینآلات و خدمات مهندسی وابسته از ۲۳ تا ۲۶ دی ماه برگزار و استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب توسط موسسه محتواک با حمایت تعاونی کامسی و برگزاری پنلهای مختلف با حضور کارشناسان به بررسی جوانب مختلف سازههای فولادی پرداخت.
دیدگاهتان را بنویسید