×
×

استاندارد سازه‌های فولادی در انحصار کامسی نیست

  • کد نوشته: 1113
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
  • 85 بازدید
  • ۰
  • به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب؛ منصور داوری مدیرعامل شرکت نوین سازان شتابکار در پنل “سازه‌های فولادی و چالش‌های تولید”با اشاره به چالش‌های تولید اظهار داشت: ظرفیتی که کار می‌کنیم با توان واقعی نیست و بازار کشش این تولید را ندارد؛ به عبارت دیگر ۵ میلیون تن ظرفیت تولید کشور است و نیاز بازار […]

    استاندارد سازه‌های فولادی در انحصار کامسی نیست
  • به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب؛ منصور داوری مدیرعامل شرکت نوین سازان شتابکار در پنل “سازه‌های فولادی و چالش‌های تولید”با اشاره به چالش‌های تولید اظهار داشت: ظرفیتی که کار می‌کنیم با توان واقعی نیست و بازار کشش این تولید را ندارد؛ به عبارت دیگر ۵ میلیون تن ظرفیت تولید کشور است و نیاز بازار نصف این میزان می‌باشد، ناترازی انرژی هم ما را درگیر کرده است و دلیل این مشکلات کارگاه‌های غیراستاندارد و زیرپله‌ای است که باعث می‌شود کیفیت کاهش یابد.

    وی ادامه داد: فعالیت کارگاه‌های زیرپله‌ای سبب می‌شود که توان واقعی تولیدکنندگان بزرگ افت کند و امکان استفاده از تکنولوژی‌های روز از کشور سلب می‌شود؛ اگر بر الزام استاندارد تاکید شود به سمت و سویی می‌رویم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

    مدیرعامل شرکت نوین سازان شتابکار خاطرنشان کرد: برخی فکر می‌کنند که الزام استاندارد سازه‌های فولادی برای کامسی رانت ایجاد کرده؛ در حالی که این‌گونه نیست و استاندارد در انحصار کامسی نیست و هر شرکتی بتواند الزامات لازم را دریافت کند، می‌تواند استاندارد را دریافت کند.

    داوری سپس گفت: وقتی تولیدات استاندارد باشد، در بازارهای بین‌المللی  نیز می‌توانیم فعالیت داشته باشیم و کامسی با ایجاد دفتر در الجزایر در این مسیر قدم برداشته و امید است بتوانیم صادرات را گسترش دهیم تا رونق اقتصادی در کشور اتفاق بیفتد.

    اقدامات‌ مشاوره‌ای در طراحی سازه شرکت‌های تولیدکننده اسکلت فلزی

    فرزین زاهدی معاون فنی شرکت نوین سازان شتابکار ضمن معرفی شرکت نوین‌سازان شتاب‌کار اظهار داشت: این شرکت از سال ۱۳۸۳ شروع فعالیت در حوزه ساخت اسکلت فلزی و صنایع ماشین‌آلات کرده است.

    وی با اشاره به اقدامات‌ مشاوره‌ای در طراحی سازه شرکت‌های تولیدکننده اسکلت فلزی بیان کرد: به جهت بهبود فرآیند تولید مجموعه‌ای از الزامات در بحث کنترل کیفیت و پس از آن در مرحله نصب وجود دارد که از طراحی اولیه و جانمایی قطعات تا مباحث در مورد جنس و کیفیت قطعات مورد توجه قرار می‌گیرد.

    عدم پیش‌بینی اقتصاد کشور لطمات جبران‌‌ناپذیری به صاحبان صنایع وارد می‌کند

    حسن آکیش مدیرعامل شرکت حدیدسازان با اشاره به فعالیت شرکت‌های زیرپله‌ای غیراستاندارد اظهار داشت: واگذاری تولید سازه‌های فولادی به صورت پیمانکاری به شرکت‌های دیگر از جمله موضوعاتی است که به جهت کاهش هزینه‌های تولید شکل گرفته که متاسفانه به دلیل عدم وجود کنترل و نظارت سخت‌گیرانه، فرآیند فعالیت را به سمت سازه‌های غیراستاندارد سوق می‌دهد.

    وی بیان کرد: موضوع بعدی بحث قیمت نهایی کالایی تولیدی است که به دلیل عدم وجود کنترل و نظارتی بر روی آن، قیمت ارزان‌تر به نظر می‌رسد غافل از اینکه محصول نهایی به دلیل فقدان استانداردهای لازم از کیفیت و دوام چندانی برخوردار نیست.

    مدیرعامل شرکت حدیدسازان گفت: با توجه به استاندارد سازه‌های فولادی اجباری که از طریق سازمان استاندارد و وزارت کشور به کلیه ارگان‌ها ابلاغ شده است، سازمان‌نظام مهندسی می‌تواند در جهت رعایت قوانین و الزامات استاندارد و با توجه به اینکه کیفیت حق مردم است در جهت ترویج این استانداردها به تمام مهندسین حوزه صنعت ساختمان کمک کند.

    آکیش سپس با اشاره به چالش‌های پیش‌روی صنعت تصریح کرد: بزرگترین مشکل ما با عنوان صنعتگر این است که در شرایط مه‌آلود و ناشفاف هستیم که چشم‌انداز روشن را از ما می‌گیرد‌؛ در خصوص حوزه انرژی و برق ما مصرف‌کننده برق هستیم اما برای تولید کالاهای خود، اما چشم‌انداز روشنی در حوزه برق وجود ندارد و یا در بحث تورم هیچ شفافیتی وجود ندارد که بتوان چشم‌انداز آتی تورم را پیش‌بینی کرد، لذا لطمات جبران‌ناپذیری را متوجه صنایع می‌سازد.

    شایان ذکر است دومین نمایشگاه بین‌المللی سازه‌های فولادی و صنایع ماشین‌آلات و خدمات مهندسی وابسته از ۲۳ تا ۲۶ دی ماه برگزار و استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب توسط موسسه محتواک با حمایت تعاونی کامسی و برگزاری پنل‌های مختلف با حضور کارشناسان به بررسی جوانب مختلف سازه‌های فولادی پرداخت.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *