×
×

آمادگی کامسی برای تهاتر/ کامسی با ۵۰ کارخانه ظرفیت تولید یک میلیون تن فولاد در سال دارد

  • کد نوشته: 1089
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
  • 18 بازدید
  • ۰
  • به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب؛ احمد هادوی عضو هیئت‌مدیره کامسی در پنل “سازه‌های فولادی، طراحی و ساخت” در مورد طراحی بهینه  اظهار داشت: با توجه به شرایط و زلزله خیز بودن کشور، اسکلت یا سازه‌های فولادی به لحاظ ایمنی از اهمیت خاصی برخوردار است. وی ادامه داد: سازه‌های فولاری سرعت عمل بیشتری دارد […]

    آمادگی کامسی برای تهاتر/ کامسی با ۵۰ کارخانه ظرفیت تولید یک میلیون تن فولاد در سال دارد
  • به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب؛ احمد هادوی عضو هیئت‌مدیره کامسی در پنل “سازه‌های فولادی، طراحی و ساخت” در مورد طراحی بهینه  اظهار داشت: با توجه به شرایط و زلزله خیز بودن کشور، اسکلت یا سازه‌های فولادی به لحاظ ایمنی از اهمیت خاصی برخوردار است.

    وی ادامه داد: سازه‌های فولاری سرعت عمل بیشتری دارد و با توجه به اینکه متریال در کارخانه ساخته می‌شود و بعد از ساخت در محل پروژه قرار می‌گیرد، کنترل در مراحل مختلف انجام می‌شود و کیفیت بالاتری نسبت به بتن دارد.

    عضو هیئت‌مدیره کامسی با بیان اینکه کامسی ۵۰ کارخانه و ظرفیت تولید یک میلیون تن فولاد در سال دارد، عنوان کرد: بعد از دریافت نقشه‌‌ها، وضعیت چک می‌شود  و ایرادات و اشکالات با کارفرما و مشاور مطرح و بعد در مرحله ساخت قرار می‌گیرد و کنترل در مراحل مختلف انجام می‌شود.

    هادوی در مورد تمایل تولیدکنندگان به تهاتر گفت: ال‌سی داخلی در مجموعه اجرا می‌شود و راغب هستیم چون نگرانی نداریم، در مورد تهاتر چون بیش از ۵۰ کارخانه هستیم آمادگی تهاتر داریم که یا از محل پروژه یا از پروژه‌های دیگر سازنده انجام می‌شود.

    سازه‌های فلزی سبب افزایش کارآمدی در اجرای پروژه‌‌ها می‌شود

    در ادامه امید شایان مدیر گروه ساختمانی فضای دهم با اشاره به استفاده ترکیبی از سازه‌های فلزی و بتنی در ساخت‌و‌سازها اظهار داشت: در حال حاضر پروژه‌های ما عبارتند از ویلاسازی‌ها در شمال کشور در قالب پروژه‌های کوچک مقیاس، مجتمع‌سازی در تهران در مقیاس پروژه‌های متوسط مقیاس و ساخت برج‌های دوقلو در جنوب در مقیاس پروژه بزرگ مقیاس که سبد کاملی از پروژه‌های ساخت‌وسازی هستند که بنا بر شرایط آب‌و‌هوایی در مناطق مختلف سازه‌های مختلفی هم بکار گرفته می‌شود.

    وی ادامه داد: در شمال و جنوب کشور عمدتا از سازه‌های بتنی استفاده می‌کنیم، اما در تهران به دلیل ارجحیت بحث زمان ساخت و طرح‌های معماری که نیاز به شکل‌پذیری خاصی دارند از سازه‌های فلزی استفاده می‌شود تا در بحث نماکاری و سفت کاری با دقت بالایی پیش برویم.

    مدیر گروه ساختمانی فضای دهم با اشاره به شرایط تهاتر در پروژه‌های ساختمانی افزود: توجه به این موضوع به شرایط مدل‌های بازار در ساخت‌وساز برمی‌گردد. شرایط مقایسه‌ای و بالطبع دقیق‌تر شدن نگاه مصرف‌کنندگان به ویژه در پروژه‌های بزرگ مقیاس یکی از دغدغه‌های اساسی سازندگان است.

    شایان بیان کرد: مدل‌های تامین سرمایه در انتخاب اسکلت‌های فلزی برای سازندگان حائز اهمیت است که اولین موضوع بحث تهاتر است، ال سی های داخلی که بانک‌ها ایجاد کردند هم به نوعی سبب تامین بخشی از پروژه به‌ویژه آهن‌الات می‌شود که می‌توان از این طریق برنامه زمانبندی پروژه را کاهش دهد، بنابراین اگر تامین منابع مالی فراهم باشد استفاده از سازه‌های فلزی بهتر خواهد بود.

    وی همچنین خاطرنشان کرد: در بحث همکاری‌های فیمابین تجربه کاری افراد بسیار مهم است، ضمن اینکه بهترین مدل بیزنسی برای سازندگان این است که با سرمایه خارجی ملک خود را تکمیل کنند و تامین‌کننده را به نوعی شریک در پروژه کنند.

    عوامل موثر بر امنیت بازار ساخت‌و‌ساز

    حسین سنایی قائم‌مقام کامسی در ادامه این پنل با اشاره به مزایای سازه‌های فلزی به لحاظ اقتصادی اظهار داشت: ایمنی سازه‌های فولادی به ویژه در شرایط دمایی بالا عمدتاً بیشتر است و از انعطاف‌پذیری مناسبی هم برخوردار هستند، در حالی که سازه‌های بتنی در شرایط دمایی بسیار بالا مانند حریق به سرعت پودر می‌شوند و شرایط را برای خروج ساکنان از ساختمان دشوار می‌‌سازد.

    وی همچنین در مورد ارزش زمانی سازه‌های فولادی بیان کرد: سازه‌های فولادی در کمتر از یک هفته می‌توانند فضای چند هکتاری را پوشش دهند، علاوه بر این به لحاظ روانی نیز برای مصرف‌کنندگان‌ نهایی اثرگذار است که می‌توان در مدت زمانی کوتاه زمین بایر را با سازه‌های فولادی تبدیل به یک ساختمان کرد.

    قائم‌‌مقام کامسی گفت: توجه به موضوع تورم و ساختار اقتصادی کشور نیز در انتخاب سازه‌های بتنی و فولادی نیز تاثیرگذار است، سازه‌های فولادی چون در مدت زمان کوتاهی به نتیجه می‌رسد بنابراین توجیه اقتصادی برخوردار است، همچنین وجود نظارت در سازه‌های فلزی چون درصد بالایی در کارخانه درست می‌شود نیز استفاده از آن را بیشتر مقرون‌به صرفه می‌سازد.

    سنایی ادامه داد: سازه‌های فولادی شاید به لحاظ قیمتی درصدی گران‌تر از سازه‌های بتنی باشد اما بخاطر امنیت بازار و به لحاظ مدت زمانی ساخت و اجرای آن دارای توجیه اقتصادی بیشتری است.

    وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور حداکثر  ظرفیت بالفعل کارخانه‌های ما ۴۰ درصد ظرفیت بالقوه است، لذا به نفع کارخانه‌هاست که با ۱۰۰ درصد ظرفیت کار کنند حتی اگر بخشی از تامین سرمایه به صورت نقدی نباشد.

    شایان ذکر است دومین نمایشگاه بین‌المللی سازه‌های فولادی و صنایع ماشین‌آلات و خدمات مهندسی وابسته از ۲۳ تا ۲۶ دی ماه برگزار و استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب توسط موسسه محتواک با حمایت تعاونی کامسی و برگزاری پنل‌های مختلف با حضور کارشناسان به بررسی جوانب مختلف سازه‌های فولادی پرداخت.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *