×
×

شرکت‌های تولیدکننده سازه‌های فولادی از اعضای فعال انجمن دارندگان نشان استاندارد هستند

  • کد نوشته: 1110
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
  • 89 بازدید
  • ۰
  • به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب، حسن آکیش در پنل” سازه‌های فولادی و استاندارد ” ضمن معرفی انجمن دارندگان نشان استاندارد اظهار داشت: این انجمن در سال ۱۳۸۵ با هدف تثبیت کاربرد استاندارد کشور، ارائه دوره‌های آموزشی به اعضا و تبادل تجربیات و رفع مشکلات دارندگان نشان استاندارد تاسیس شد. وی بیان کرد: اعضای […]

    شرکت‌های تولیدکننده سازه‌های فولادی از اعضای فعال انجمن دارندگان نشان استاندارد هستند
  • به گزارش استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب، حسن آکیش در پنل” سازه‌های فولادی و استاندارد ” ضمن معرفی انجمن دارندگان نشان استاندارد اظهار داشت: این انجمن در سال ۱۳۸۵ با هدف تثبیت کاربرد استاندارد کشور، ارائه دوره‌های آموزشی به اعضا و تبادل تجربیات و رفع مشکلات دارندگان نشان استاندارد تاسیس شد.

    وی بیان کرد: اعضای انجمن متشکل از تولیدکنندگان محصولات دارای استاندار اجباری و اختیاری است و تلاش داریم در جهت تبادل تجربیات در راستای تدوین استاندارد و رفع مشکلات اعضا گام‌های موثری برداریم.

    عضو انجمن دارندگان نشان استاندارد افزود: تولیدکنندگان سازه‌های فولادی از اعضای فعال انجمن دارندگان نشان استاندارد هستند و کاملاً با مبحث استاندارد به ویژه مبحث ۱۰ و ۱۱ مقررات ملی ساختمان آشنا هستند.

    آکیش ادامه داد: تا پیش از این تنها مساله این بود که سازه‌های تولیدی خارج از کارخانه‌ فرآیند استانداردسازی را طی می‌کردند که عواقب بسیاری برای تولیدکنندگان سازه‌های فولادی به‌همراه داشت، اما از سال ۱۳۹۲ که استاندارسازی اجباری شد به خواست خود شرکت‌های تولیدکننده سازه‌های فولادی و خواسته عمومی جامعه با حمایت اعضای انجمن، استاندارد اجباری ترویج پیدا کرد.

    وی افزود: اطمینان از استاندارد بودن محصول را می‌توان از طریق استعلام کد ۱۰ رقمی سازمان‌ استاندارد پیگیری و اطلاعات آن را دریافت کنند.

    مشکل عمده  استاندارد سازه‌های فولادی با کارگاه‌های زیرپله‌ای فاقد استاندارد است

    بیژن خطیبی عضو ادوار نظام مهندسی ساختمان استان تهران اظهار داشت: در قوانین نظام مهندسی و مقررات ملی هر متریال که در ساختمان‌ استفاده می‌شود باید دارای استاندارد اعم از ملی و بین‌المللی باشد.

    وی ادامه داد: مسئولیت فقط بر عهده مهندس ناظر نیست بخشی به عهده طراحان، مجری و بعد ناظر است؛ چراکه سازنده و مجری باید دارای تخصص باشد و هر محصولی باید دارای استاندارد باشد و از هر محصولی که در جهت بهبود کیفیت ساخت‌و‌ساز باشد استقبال می کنیم.

    عضو نظام مهندسی ساختمان استان تهران عنوان کرد: در بخش سازه‌های فولادی بعد از سالیان طولانی موضوع استاندارد محقق شد که این امر بار نظارت ما را کاهش می‌دهد.

    خطیبی با اشاره به اینکه قبلا سازه‌های فولادی به شکل زیرپله‌ای بود، گفت: باید به دنبال آموزش باشیم، در این راستا از شرکت‌ها حمایت کنیم تا وارد تعاونی و انجمن شوند و بتوانند در قالب انجمن فعالیت بهتری در قالب استاندارد داشته باشند.

    وی عنوان کرد: وظیفه مجری است که از محصولات دارای استاندارد استفاده کند و ناظر باید کنترل و نظارت انجام دهد. شرکت‌ها و کارخانه‌هایی که درخواست استاندارد دارند، توانمندی لازم را دارند؛ منتها مشکل عمده با زیرپله‌ای‌ها داریم که ارتقا کیفیت مشمول هزینه است؛ از اینرو باید شناسایی کارگاه‌های فاقد استاندارد پیگیری شود؛ تا ابتدا تذکر داده شود و تلاش کنیم تا به سمت استاندارد حرکت کنند.

    عضو نظام مهندسی ساختمان استان تهران بیان کرد: از مردم درخواست می‌شود به عنوان ناظران مردمی به نظام مهندسی گزارش دهند و در دوره جدید نیز سامانه ارتباط با مردم ایجاد می‌شود.

    شایان ذکر است دومین نمایشگاه بین‌المللی سازه‌های فولادی و صنایع ماشین‌آلات و خدمات مهندسی وابسته از ۲۳ تا ۲۶ دی ماه برگزار و استودیو نمایشگاه ایران استیل فاب توسط موسسه محتواک با حمایت تعاونی کامسی و برگزاری پنل‌های مختلف با حضور کارشناسان به بررسی جوانب مختلف سازه‌های فولادی پرداخت.

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *